Contact      Login Leden

 
 

Toernooien

Onze vereniging organiseert elk jaar een aantal toernooien.

Larsheim Open Toernooi.
Dit toernooi wordt gehouden in de eerste week van september. De organisatie is in handen van de Open Toernooi Commissie (de OTC). Er wordt gespeeld in diverse leeftijdscategorieën en in de speelsterktes 3 t/m 9. Het is een sterk bezet toernooi en de  deelnemers komen uit de hele regio. De organisatie is geënt op een ieder jaar weer wisselend thema. De laatste jaren waren het de thema's USA, België en Griekenland.

Larsheim Open 35+ Dubbeltoernooi.
Dit toernooi wordt gespeeld in de tweede week van maart. Uit de naam blijkt al dat er alleen dubbels worden gespeeld en dat de deelnemers minimaal 35 jaar moeten zijn. Ook dit toernooi kent een aantal leeftijdscategorieën en speelsterktes (5 t/m 9). Dit toernooi wordt georganiseerd door de Technische Commissie.
Beide toernooien zijn officiële KNLTB toernooien en vallen dus ook onder de KNLTB reglementen.

Clubkampioenschappen Senioren.
Elk jaar in de eerste helft van juni organiseert de TC de Clubkampioenschappen voor senioren. Uiteraard moeten daaruit de dames- en de herenkampioenen (zowel singles als dubbels) van het jaar voortkomen, maar er wordt ook gespeeld in diverse leeftijdscategorieën en speelsterktes, waardoor er meerdere kampioenen te bewonderen zijn. Dus ieder senior lid, jong en oud, beginners en gevorderden, is van harte welkom om deel te nemen, winnen is niet het belangrijkste.                                                                                                                                                                    
De clubkampioenschappen vallen niet onder de KNLTB-regelementen.

Jeugdclubkampioenschappen.
De Jeugdcommissie (de JC) organiseert eind juni de jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen, die ook zijn onderverdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Op de laatste speeldag, meestal de zaterdag, worden dan alle finales gespeeld.

Ouder/kind Toernooi.
Elk jeugdlid heeft de mogelijkheid om met ouders, opa of oma, een oom of tante, broer of zus een dubbel te vormen om aan dit eendaagse toernooi deel te nemen. Ook seniorleden zijn van harte welkom om bijvoorbeeld met een zoon, dochter of kleinkind mee te doen. De organisatie is in handen van de JC.

60+ en 65+ Heuvelrugtoernooi.
Op de laatste vrijdag van augustus vindt dit toernooi plaats, waaraan diverse tennisverenigingen op de Utrechtse Heuvelrug deelnemen. Het toernooi wordt bij toerbeurt op de banen van de deelnemende verenigingen gehouden.

Tot slot. De toernooien zijn alleen mogelijk dankzij de medewerking van de Barcommissie, de Parkcommissie en de Sponsorcommissie.